Kapcsolat

BIND & BERY Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Viktória utca 7. B. ép. 2. em. 20.
Telefon:
+36706302712
+36303885862
E-mail:
bindandbery@bindandbery.hu
További információk

Kapcsolat:

 

Bindics Norbert 
E-mail: bindandbery@bindandbery.hu
Tel.:+36 70 630 2712

 

Béry Péter
E-mail: bindandbery@bindandbery.hu
Tel.: +36 30 388 5862

 

FACEBOOK: www.facebook.com/bindandbery

INSTAGRAM: www.instagram.com/bindandbery

 

BIND & BERY Korlátolt Felelősségű Társaság,
9700 Szombathely, Viktória u. 7/B.
Adószám: 26247045-2-183D hologram kivetítők


Cégünk a Bind&Bery Kft reklám és promóciós anyagok hatékony megjelenítéséhez kínál egyedülálló kreatív megoldásokat minden olyan cégnek, vállalkozásnak, amely akár látványosan vagy akár rejtett módon szeretné termékeit megmutatni a célközönségnek.

Amit most igazán Önöknek ajánlunk az egy modern technológiát képviselő fantasztikusan látványos és figyelemfelkeltő 3D –s Led Fan megjelenítő, mely óriási siker lehet újdonságával a rendezvényeken, fesztiválokon vagy akár benzinkutakon, diszkókban, vendéglátó egységekben az aktuális promóciók bemutatására.

A 3D Led egy kiváló marketing megjelenítő eszköz, mely 3D formátumban vetíti ki a reklámozandó terméket, bemutató anyagot akár álló, akár mozgó képekként. Otthoni szórakoztatásra is alkalmas.

Különböző méretben a kis asztali megjelenítőtől egészen a közel 2m-esig tudjuk ajánlani, szállítani vásárlóink számára. A nagyobb méretű termékek kiválóan alkalmasak rendezvényeken, bemutatókon, konferenciákon való látványos bemutatókhoz, szemet gyönyörködtető megjelenítésével.

Ami szerintünk még óriási siker lehet az a hátra felakasztható mobil 3D LED Fan termékünk, melynek segítségével az aktuális rendezvényeken körbejárva, szinte mindenkivel találkozva lehet bemutatni és kínálni termékeinket, akár csinos hostess hölgyek közreműködésével,  mert ez a termékünk igazán látványosan és testközelből tudja megjeleníteni promóciós termékeinket a célközönségnek.

A termékek elérhetők a 27 cm átmérőjű asztalitól egészen az 1,80 m nagy látványos színpadi méretig.

3D hologram kivetítő projektor
Hátizsák 50cm Reklám Holografikus LED kijelző
Vissza az előző oldalra!
BIND & BERY Kft. - MagyarBIND & BERY Kft. - AngolBIND & BERY Kft. - Német